Toluna ervaring: is het mogelijk om geld te verdienen?

Bij Toluna kan je gratis punten verdienen met het geven van je mening over verschillende diensten, producten of over bedrijven. Je mening kan je geven door mee te doen aan polls, battles, top of flop, online enquêtes en door een testproduct aan te vragen. Voor al deze acties verdien je een vooraf vastgesteld punten aantal. Deze punten kan je inwisselen voor kortingscodes, cadeaukaarten en als je veel punten hebt, zelfs cash geld! Wij hebben Toluna uitvoerig voor jou getest, na het lezen van deze Toluna ervaring weet jij precies hoe jij hier punten moet gaan scoren of juist niet. Lees snel verder!

7 Totale Score
Toluna Ervaring

Bij Toluna kun je vragen stellen, discussiëren en interessante polls invullen. Een community waar je op een gezellige manier wijzer wordt en punten kunt verdienen met het invullen van enquêtes.

Gebruiksvriendelijk
8
Hoeveelheid Enquêtes
7
Beloning
6.5
Uitbetaling
6.5
Pluspunten
  • Community waar het niet alleen om de punten draait
  • Punten verdienen door eigen onderwerpen te starten
  • Groot aanbod aan enquêtes
- Minpunten
  • Uitbetalen duurt 6 weken
Gebruikers Beoordeling: Er zijn nog geen beoordelingen!

Meld je nu aan

Is Toluna betrouwbaar?

Er zijn tien miljoen mensen aangemeld bij Toluna, het bedrijf is beursgenoteerd en heeft dagelijks meer dan een miljoen actieve gebruikers over de hele wereld. Als Toluna niet betrouwbaar was dan had het niet vanaf 2000 tot en met nu kunnen bestaan. Toluna heeft haar community nodig, zonder haar community is het bedrijf waardeloos. Zij kunnen zich niet veroorloven om niet betrouwbaar te zijn. Ook kan je op internet honderden toluna ervaringen lezen. Op de vraag of toluna betrouwbaar is, kunnen we zeggen: Ja, het bedrijf is betrouwbaar.

Aanmelden bij Toluna

Om te beginnen met punten sparen moet je natuurlijk eerst een account aanmaken. Als je op de website komt krijg je direct de mogelijkheid om een account aan te maken. Vul je e-mail adres, voor- en achternaam, geboortedatum, geslacht, land, woonplaats, gebruikersnaam, wachtwoord en je mobiele telefoonnummer (optioneel, als je geen SMS’jes wilt ontvangen op je telefoon, moet je dit niet doen) in.

Een andere optie is om je Facebook account te gebruiken om in te loggen. Dan hoef je in eerste instantie niets in te vullen. Nadat je jouw account eenmaal hebt bevestigd, kan je extra punten krijgen voor het compleet maken van je profiel. Het is overigens mogelijk en toegelaten om een apart e-mail adres of Facebook account aan te maken voor Toluna. Vergeet niet dat op het moment je jouw wachtwoord bent vergeten voor zowel je Toluna account als je speciaal voor Toluna aangemaakte e-mail adres/facebook, je wel een probleem hebt.

We gaan beginnen

Na registratie krijg je als boost 500 punten gratis van Toluna. Dat is niet alles, je krijgt ook 1 loterijkaart voor de Sweepstakes loterij. Ik heb me in April aangemeld, als jij in een andere maand aanmeld krijg je een gratis loterijkaart voor die maand natuurlijk. Voordat je kunt beginnen moet je eerst je aanmelding bevestigen door naar je e-mail account te gaan en daar op ‘bevestig jouw registratie’ te klikken.

Wat wil je doen bij Toluna?

Na het bevestigen van je account, krijg je de keuze: Participeren in de gemeenschap of enquêtes beantwoorden.

Voorbeeld van een enquête bij Toluna

Wij willen zoveel mogelijk punten verdienen en dat doe je door enquêtes te beantwoorden. Er zijn trouwens ook nog een paar andere manieren om punten te verdienen. Daar komen we later nog op terug, maak je maar geen zorgen!

Voorbeeld enquête Toluna

Eerlijk is eerlijk, de dames en heren van Toluna houden je wel bij de les. Ze vragen je letterlijk alles, van je geboortedatum tot en met je postcode, je bruto inkomen en of je in loondienst of ondernemer bent. Daarna bevliegen ze je met een multiple choice vraag over een stel grote merken (bedrijven) die je als het goed is kent. Aan jou de vraag hoe bekend je bent met deze bedrijven.

Toluna Ahold Delhaize Enquête

De volgende vragen die ik krijg gaan over het bedrijf Ahold Delhaize, het moederbedrijf van Albert Heijn en – natuurlijk – de supermarkt Delhaize. In de vraag hiervoor had ik aangevinkt dat ik zeer bekend ben met dit merk. Ik denk dat ze daarom gaan doorvragen over dit bedrijf. Van open vragen tot aan gesloten vragen. Over betrouwbaarheid en loyaliteit, er blijft in deze enquête helemaal niets onbesproken. Ik kan al mijn positieve en negatieve gevoelens over Ahold Delhaize in dit onderzoek kwijt. En het mooiste is is dat ik er nog punten mee verdien, die ik weer kan inwisselen voor cadeaubonnen. Ongetwijfeld dat de resultaten van dit onderzoek naar het moederbedrijf van Albert Heijn gaat. Met deze enquête heb ik 1600 punten verdiend.

Toluna Loterij: win niet waagt wie niet wint

Buiten dat je dus punten kunt verdienen door het beantwoorden van enquêtes, is het ook mogelijk om mee te doen aan de maandelijkse loterij. Om mee te doen met de Toluna loterij moet je een ticket kopen, als je je aanmeld dan krijg je jouw eerste ticket cadeau. Daarna moet je 500 punten per lot betalen. Of het kopen van loten een goede investering is, is moeilijk te zeggen. Als je niets wint dan niet, maar als je de hoofdprijs wint (die serieus niet misselijk is) dan kan het erg lucratief worden. Uit veel toluna recensies kunnen we herleiden dat mensen de loterij van Toluna zien als een leuke ‘extra’ element waardoor punten verzamelen nog leuker wordt.

Loterij lot kopen bij Toluna

De hoofdprijs van deze Toluna Loterij in April is €2000

Virtuele Gifties programma

Een andere manier om leuke producten te krijgen is via het virtuele gifties programma. Dit programma biedt de mogelijkheid om een x aantal punten in te wisselen om kans te maken op een duur product. Je kan virtuele gifties naar jezelf, vrienden of volgers sturen. Als je Toluna met je vrienden gaat spelen kan je in plaats van een echt verjaardagscadeau, meerdere gifties sturen. Het mooie aan gifties is dat je na het versturen direct kunt zien of je gewonnen hebt.

De beschikbare Gifties bij Toluna

De gifties kosten tussen de 50 – 800 punten waarmee je prijzen zoals een MacBook Air kunt winnen

Toluna zegt dat de winnaars van gifties totaal willekeurig worden verkozen door een programma waar niemand invloed op uit kan oefenen. Vergeet daarnaast niet dat een giftie geen garantie is op het winnen van een product. Maar toch is het een super leuke manier om voor weinig punten kans te maken op een groot product als bijvoorbeeld een MacBook air, stel je eens voor!

Direct geld verdienen bij Toluna

Verdien punten met het stemmen op een Poll

Bedrijven kunnen bij Toluna ook een enquête beginnen, wij kunnen deze vinden onder Enquêtes en dan gesponsorde content. In dit scherm zie je vragen voorbij komen waarbij je punten kunt verdienen door simpelweg te stemmen.

Voorbeeld gesponsorde content

Door twee keer te klikken met je muis verdien je 15 punten

Toegegeven je verdient er niet erg veel mee; zo’n 15 punten per stem. Maar je bent er daarentegen niet lang mee bezig en negen van de tien zijn het ook best leuke vragen.

Pro tip: Maak je profiel compleet en meld je telefoonnummer aan

In het begin is het erg makkelijk om heel snel, heel veel punten te verdienen. Zo krijg je alleen al punten voor het compleet maken van je profiel. Het is ook mogelijk om Toluna te gebruiken op je telefoon.

In de Google Playstore en Apple iTunes vind je de Toluna App.

Alleen de App van Toluna installeren levert je al 500 makkelijke punten op! Op je telefoon krijg je weer totaal andere enquêtes aangeboden en je doet gratis mee met een extra loterij. Mag het nog niet duidelijk zijn, de mensen van Toluna doen bijna een moord voor je telefoonnummer. Kortom, het aanmelden van je telefoonnummer betekent nog meer en sneller punten verdienen, onze eerste cadeaubon is al inzicht.

De community van Toluna

Om Toluna niet alleen maar ‘zakelijk’ te gebruiken (lees: verzamelen van punten) hebben ze hun best gedaan om een leuke community te maken waar je met andere Toluna gebruikers kunt discussiëren over alles wat ons bezig houdt in het leven.

Kijk je liever Netflix of Videoland?

Een battle tussen Netflix en Videoland

Polls over de actualiteit, battles tussen producten (zoals koffie vs thee) en de top of flop (zoals het scheepvaartsmuseum, zou u het bezoeken?). Allemaal leuke ‘interactiespelletjes’ hoe je op speelse wijze je mening kunt beargumenteren of je nieuwe inzichten kunt krijgen van andere gebruikers. Toluna wilt het hoge community gehalte erg stimuleren, daarom ontvang je punten als je een poll, top of flop of een vs battle begint.

Test producten van Toluna

Als je denkt dat dit het was dan moet ik je ‘teleurstellen’. Toluna gaat heel diep voor het tevreden houden van haar leden. Zo kan ieder lid zich aanmelden in het testgedeelte voor producten die nog uit moeten komen of recentelijk zijn uitgekomen. Bijna iedere week is er een product beschikbaar (soms goedkoop, soms duur) waar een beperkt aantal mensen een testexemplaar voor kunnen ontvangen. Het product mag je naderhand gewoon houden, wel word er van je verwacht dat je jouw eerlijk mening geeft over het testproduct.

Gratis producten bij Toluna

Testproduct van deze week is een mentos. Niet heel bijzonder. Toch, een gegeven paard mag je niet in de bek kijken!

Ga er niet vanuit dat jij altijd een testproduct krijg, want vergeet niet dat Toluna heel veel gebruikers wereldwijd heeft en dat er per week ongeveer 450 testexemplaren zijn. De kans dat je een testproduct ontvangt is klein maar hé, niet schoten is altijd mis en het is helemaal gratis dus je hebt niets te verliezen!

Ga nu geld verdienen bij Toluna

Toluna beloningen

Na een tijd enquêtes te hebben ingevuld, je profiel helemaal compleet gemaakt, de Toluna app die op je smartphone is geïnstalleerd en nu je actief deelnemer bent aan de (gesponsorde) community; is het tijd om je punten in te wisselen voor prijzen.

Beloningen van Toluna

Het spreekt voor zich dat hoe waardevoller een cadeaubon of prijs is des te meer punten het kost. De goedkoopste kortingsbon is die van myphotobook.nl, voor slechts 1000 punten ontvang je een kortingscode van €10. De prijzen die daarop volgen zijn de Armband en hoofdtelefoon waar het Toluna merk opstaat. Vanaf 20.000 punten en meer kan je kortingscodes en cadeaukaarten kopen van o.a. Mediamarkt, Kijkshop, Bart Smit, Zalando, Intertoys, Bol.com, Ikea en de VVV. Als je 120.000 punten hebt kan je €30 op je bank laten storten! Dat is het mooie aan de toluna beloningen.

Uitbetalingen van Toluna: hoelang duurt het voordat je ongeveer 40.000 punten hebt?

40.000 punten behalen duurt ongeveer een paar weken. Natuurlijk niet een paar weken fulltime werken maar in zo’n tijdsbestek krijg je genoeg enquêtes aangeboden zodat je aan dat punten aantal kunt komen. Een enquête levert gemiddeld rond de 1600 punten op. Dat betekent dat je 25 enquêtes moet invullen wil je 40.000 punten behalen.

Meld je nu aan

Toluna ervaring: laat jouw recensie achter!

Wij zijn hartstikke benieuwd naar jouw toluna ervaringen! Hoeveel punten heb jij al verzameld en – nog veel leuker – hoeveel heb je al uitbetaald gekregen? Hoe meer toluna recensies er op deze pagina staan, hoe beter andere mensen kunnen beoordelen of toluna wat voor hen is.

1 Reactie
  1. Hoe is het mogelijk dat je bij Toluna een enquête compleet invult en dat je na meer dan een half uur vragen serieus beantwoorden, de melding krijgt dat je niet past in het gevraagde profiel?. Als de antwoorden verzonden zijn en je krijgt niet die schamele 1400 punten, goed voor een paar centen, maar je krijgt de melding dat je meedoet voor loterij, mag je deze club Toluna gerust als onbetrouwbaar bestempelen en verdenken van oplichting.

Laat een reactie achter