Help jezelf: prijsvragen aanmelden

Heb je een leuke prijsvraag, winactie, kortingscode of een gratis produt gezien die niet op Alleenprijsvragen.nl staat? Help dan je medemens door dat met ons te delen. Is het bijvoorbeeld een prijsvraag en je weet het antwoord op die vraag, stuur dat dan mee.

Wij checken even of het gaat om een echte actie; door de algemene voorwaarden en het des betreffende bedrijf te checken. Als het allemaal goed zit, plaatsen we de prijsvraag inclusief (als je dit wilt) jouw naam, website of iets anders wat je graag in de spotlight wilt hebben.

Dat is onze manier om je te bedanken voor je tijd en moeite.

Delen? Minder kans voor mij

Misschien denk je nu bij jezelf: “Hoe minder mensen deze prijsvraag kennen des te groter de kans is dat ik ga winnen.” Dat kan wel waar zijn maar vergeet niet dat je sowieso niet de enige bent die meedoet en dat de kans dat je wint slechts een klein beetje hoger is.

Daar staat tegenover dat als iemand anders een prijsvraag kent die jij niet weet en die ook niet deelt, we allemaal aan minder prijsvragen meedoen en de kans dat we in totaal iets winnen, veel lager is.

Kortom, of je houdt een prijsvraag voor jezelf; je hebt dan iets meer kans om te winnen of je deelt hem – net zoals de meeste mensen – en je kan in totaal aan meerdere prijsvragen meedoen. Hoe meer je meedoet hoe groter de kans is dat je wint. Winnen is leuk en het is goed dat je competitief bent maar wees solidair door een ander ook een leuke prijs te gunnen. Dan zal je zien dat je zelf ook eerder zult winnen.

Samen in staat tot grootste dingen

Een goed voorbeeld zijn mieren. Mieren zijn allemaal kleine beestjes die los van elkaar weinig voorstellen. Maar als zij samenwerken zijn ze in staat tot de grootste dingen. Dat is precies hetzelfde wat wij mensen kunnen doen met prijsvragen.

Als we met z’n alle samenwerken zal in ieder geval één bezoeker van alleenprijsvragen.nl de prijs pakken. Dan is het slechts een kwestie van tijd voordat jij aan de beurt bent.