Contact ons

Heb je een vraag?

De vragen die het meest worden gesteld zetten wij bij de veelgestelde vragen. Nu kan het zijn dat jouw vraag er niet tussen staat, wat doe je dan? Als het over een specifieke prijsvraag of winactie gaat, adviseren we je altijd om de algemene voorwaarden te lezen.

Meestal als je de algemene voorwaarden leest, kom je erachter wat de winactie precies inhoudt en of het voldoet aan je verwachten. Mocht je er niet helemaal uitkomen dan staan wij natuurlijk klaar om je hierbij te assisteren.

Om ons een klein beetje te helpen, zouden wij het heel erg fijn vinden dat als je een vraag hebt over een specifieke actie, om je vraag in een reactie te plaatsen onder de prijsvraag. Als anderen mensen met dezelfde vraag/vragen zitten dan kunnen ook zij het antwoord lezen. Zo kunnen we elkaar allemaal helpen.

Prijsvraag gevonden? Deel ’em!

Een prijsvraag elders op het internet tegengekomen maar niet op alleenprijsvragen.nl? Fijn, dat je zo sociaal bent om die te delen met de rest van de alleenprijsvragen.nl lezers. Stuur ons de details in onderstaande contactformulier. Als bedankje willen we (als je dat fijn vind) je naam, website of iets anders in het zonnetje zetten.

Een leuk verhaal over prijzen winnen? Sharing is caring!

Heb jij een superleuk verhaal over het winnen van een prijs? Het maakt ons niet uit of dit nou een positief, negatief of juist een heel apart verhaal is. Laat het ons weten en maak kans op een €20,- bol.com cadeaukaart! Zo zie je maar dat niet alleen meedoen met prijsvragen, prijzen kan opleveren maar ook erover schrijven. Buiten dat wij het super tof vinden om jullie verhalen te horen, vinden we het leuk om iemand blij te maken met een weliswaar klein maar tegelijkertijd stimulerend cadeau.

Overige vragen & opmerkingen

Als je een irritante fout hebt gevonden zoals een link die niet meer werkt, een prijsvraag die toch niet helemaal eerlijk blijkt te zijn of andere verbeterpunten, voel je vrij om ons te contacteren. Ook voor andere zaken als linkpartners en adverteren staan wij altijd open. Wil je gewoon lekker babbelen? Ook om een praatje zitten wij niet verlegen!

Op het moment wij je bericht zien, zullen we je zo snel mogelijk een reactie geven. Tot horens!

[ninja_form id=1]